La început de 2022 este o ofertă generoasă de locuri de muncă la firmele din domeniul privat din județul Neamț. Mare parte rămase de la finele anului trecut, cele 426 de joburi se împart între zona Piatra-Neamț – 217, Roman – 129, Târgu Neamț – 80.

Firmele care angajează în zona Piatra-Neamț au activitate în construcții, mecanică, producerea mobilei, comerț, alimentație publică. Dar și Poșta Română caută, printre șomeri sau printre cei care vor un alt loc de muncă, să angajeze un diriginte de poștă și un factor poștal.

Cam aceeași structură a ofertelor și în zona Roman, cu mențiunea că în domeniul confecții textile sunt cele mai multe locuri de muncă (37).

Mai diversificate decât de obicei, joburile din zona Târgu Neamț se adresează celor calificați pentru confecții textile, silvicultură, mecanică, industrializarea lemnului. Cele 4 posturi de ingineri de diferite specializări n-au fost ocupate, semn că nici cei cu studii superioare nu sunt mulțumiți de salariile oferite.

Informații complete despre locurile de muncă vacante pot fi obținute la telefonul 0233.237780 al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentMinisterul Sănătății, dr. Alexandru Rafila: „Deja ne găsim în valul cinci” al pandemiei
Articolul următorBărbat cu arsuri după explozia unei butelii, într-un bloc din Bicaz

1 COMENTARIU

  1. Daca isi bat joc de oameni oferindu-le salarii de mizerie!
    Orele de munca (multe peste program) 10-12 ore de multe ori cu salar minim!
    Replica patronilor (nu va convine? mai sunt 50 la poarta care asteapta sa castige o paine).
    Contract ore de munca 8 (la Camera de Munca contractul ajunge cu 2 sau 4 ore)

Comments are closed.