0:00

Suspectul în cazul crimei de la Horia a fost arestat: altercația a plecat de la o presupusă datorie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAncheta în cazul omorului de la Horia, ce a avut loc în Ajun de Moș Nicolae, a dus la identificarea unui suspect, acesta fiind arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Conform datelor oficiale furnizate de procurorul Iustina Magdalina, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, agresiunea a plecat de la un conflict spontan, pe fondul unei sume de bani pe care suspectul a susținut că victima i-ar fi datorat-o.

În aceste condiții, bărbatul de 37 de ani, care se pare că avea grijă de casa victimei, l-ar fi agresat pe proprietar provocându-i leziuni care au dus la deces. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ privind pe inculpatul B A A, aflat în Centrul de reţinere şi arest preventiv Neamț, şi dispune arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.12.2023 până la data de 05.01.2024 inclusiv, luând act că inculpatul este cercetat în dosarul de urmărire penală nr. 637/P/2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru săvârşirea infracţiunii de infracţiunii de omor”, conform instanței.

Totul a ieșit la iveală în zorii zilei de 6 decembri, când o localnică de 53 de ani a sesizat anchetatorii reclamând faptul că a mers la domiciliul vecinulului pe care l-a găsit mort. S-a constituit echipa operativă condusă de un procuror, la scurt timp fiind depistată persoana care ar fi comis fapta.

(G.S.)

Articolul precedentAtenție șoferi! Coloană de mașini între Agapia și Bălțătești
Articolul următorNeamț. Verificări la constructori: inspectorii de muncă au găsit numeroase nereguli
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.