tg arnautu decebalDecebal Arnăutu, fostul primar din Târgu Neamţ, va candida, din partea PNL, atât pentru un post de consilier judeţean, cât şi pe lista de consilieri locali la Grumăzeşti, dar, mai ales, pentru funcţia de primar al comunei Grumăzeşti, ameninţând astfel supremaţia actualului edil. „Nu este o păcăleală de 1 aprilie, este un lucru foarte serios, voi candida pentru că am legături cu această comună şi cred că a venit timpul ca, în Grumăzeşti, să se instaleze o administraţie democratică, mai ales că actualul primar are multe atu-uri, în special de partid”, a spus Decebal Arănutu, fostul primar de Târgu Neamţ.

Constantin Matasă este primar la Grumăzeşti încă din anul 2000, în luna iunie încheind astfel cel de-al patrulea mandat. Legat de contracandidatul liberal, actualul primar a spus: „Să fie sănătos! Îi urez mult succes!”. 

Lumea din zonă își mai aduce aminte de disputele nu foarte prietenești din actualul primar de Grumăzești și fostul de la Târgu neamț, când cearta a pornit de la gunoaiele din Grumăzești.

V.B.