Supărări de post, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După cum cere momentul sfărșitului de an, trebe să uităm ce o fost și să ne dregem a doua zi că urmează încă un an cu taxe, surle și fele de fel. O seamă pot să recurgă la fapta asta, o seamă nu, pentru că au de lucru. Așa e și la spetalul din celălant municipiu unde s-o vorbit să se pună de o petrecanie, adică să se mute revelionu mai devreme, că nu-i mare lucru să dai ceasu` înainte, și unde tot personalu ar fi trebuit să dea cu basca de podele la ora 12. Numai că socoteala n-o ieșit den cauză că doftorii nu o percutat la treaba asta Acuma, ne abținem să comentăm discriminări pe bază de foncții și pregătiri, dar nu înțălegem de ce prin gărzi se face abstracție  de ierarhie pentru anumite manopere și când e vorba de ciocnit păharele fiecare își vede de ale lui cu foncție cu tăt. Mai fericiți o să fie cei internați, că se aude că o să se dea carne de pui. Adică ca-n bancurile de pe vremea epocii de aur. Halal.

Un șpionete palmat prin cejeu, așa de bine că nu mai știe cum să iasă de acolo, ne-o raportat că dom` președinte (să trăiți!) e supărat foc că o apărut la gazetă lista tuturor cheltuielilor făcute de instituția pe care o conduce, bașca lista asocierilor și a programelor în care cejeul este părtaș. Acuma, din ce am discutat cu cumătru, am tras de concluzie că dom`președinte poate n-o vrut să apară oarece, ori poate i s-o părut prea mare transparenția către alegători. Șpionetele pomenit ne-o mai zis că se ticluiește un mare drept la replică prin care să ne zice că bănetu` s-o cheltuit cum trebe și nu cum zice o seamă de lume, că unii votează și mnealui aprobă. Deh, așa-i cu majoritățile făcute pe genunchi ori cu picioarele din spate.

La soțietatea cejeului care se ocupă de turiști, s-o întors treaba pe dos. Că săraca soțietate are numai derector, nu tu o AGĂ, nu tu un CA, și sărmanul trebe să se descurce cum poate și să ia șuturile rusăști dacă ceva e putred. Nu mai zicem că e ceasul de bilanțe și nu găsești vreo sculă de văzut filme de cum se face prin alte părți, de merge treaba parcă e pus drojdie în ea. Acuma, noi tragem de nădejde, că o să se face ceva să se corecteze neajunsul ăsta, și o să se plouă cu laptopuri și șăfi, care să se duce prin alte părți să vază cum se face bani din treaba asta. Că până acuma se vede că am rămas numai cu numele de oraș turistic, că turiștii se duc prin alte locuri, mai cu palmieri, mai cu servicii ca la mama acasă, ocolind locuri unde se-mpușcă oameni și se pun boambe ca-n Afganistan. Asta ca să nu mai zicem de drumuri, stabilimenturi, distrăcții, deloc prietenoase buzunarelor ori preocupărilor oamenilor cu ceva lăsare de mână. Poate ceva pe la anu`, dar nu punem rămășag.

Articolul precedentPrea multe comisii la Primăria Roman
Articolul următorConstantin Doru Băetu, revine cu dezvăluiri incendiare