lidl parcare aiurea 02Am primit pe adresa de e-mail a redacţiei un mesaj plin de “urări de bine” de la o persoană nemulţumită de modul în care unii, mai ales cei cu “maşini-de-maşini”, aleg să-şi parcheze “limuzinele” pe câte două sau trei locuri. Interlocutorul ne-a furnizat două fotografii, pe care le publicăm împreună cu mesajul. Poate ajută la educare!

“Stimate Domn, Stimata Doamna,

va trimit alaturat cateva fotografii, pe mine sincer inca ma mai mira tupeul si nesimtirea unora …dar probabil ca pe unii efectiv trebuie fie sa ii arzi la buzunar, fie sa ii lasi pietoni…dar pentru bunul simt inca nu stiu ce pedeapsa ar trebui.  O rubrica a nesimtirii in presa nu ar strica…. pentru inceput. Eu incerc sa iau atitudine astfel deocamdata, desi de cele mai multe ori ii ignor. Imi place sa platesc la automat cand ocup o parcare publica, imi place sa las un numar de telefon la vedere in masina – daca se intampla sa ocup locul cuiva… desi nu se prea intampla -, imi place sa nu deranjez pe nimeni prin felul meu de a ma comporta si de a trai in oraselul meu.

lidl parcare aiurea 01Atat cat pot. Daca considerati ca un astfel de moment merita facut public…sau nu, e decizia dumneavoastra. Va multumesc …dar chiar m-a “suparat” soferul respectiv. Era o ora cand e plin de clienti…. iar dansul e in “lumea miserupismului”. Si adevarul e ca nu este singura data … parcare publica sau nu …. cineva ar trebui sa le lipeasca pe masini afise, de sa munceasca o zi intreaga pana le dezlipesc. O data daca le-o faci cum trebuie, a doua oara nu mai fac ei….

Cu stima,

un cetatean/ o cetateanca  ce doreste sa ramana anonim / -a.

* fotografiile sunt facute astazi 05 august 2015 , ora 16.00 aproximativ…in parcarea magazinului LIDL de langa autogara – gara Piatra Neamt.  autoturism marca AUDI….o mare limuzina, ca de, cum altfel…..cu numarul de inmatriculare NT-13-SOR. Imi pare rau ca nu am avut un reportofon sa auziti cam ce spuneau unii soferi….. e de ras si de plans”.

Concluziile vă aparţin! (ZCH NEWS)

Articolul precedentO nouă captură de ţigări de contrabandă
Articolul următorBătaie anunțată la Târgu Neamţ!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. o mare nesimtire este plin de tupeisti de astia in special tineri care sau trezit in masini scumpe fara sa scoata o galeata de apa din o fantana…nustiu cum va arata romania peste cativa ani raportat la tineri din ziua de azi care sunt aiuriti total…

Comments are closed.