tg bataie apa 2015La fel ca anul trecut, pe o vreme călduroasă, Asociaţia Puzzle OptimEast provoacă persoanele de toate vârstele să se alăture unei activităţi distractive, de relaxare în parcul central de lângă Casa Culturii Târgu Neamţ sâmbătă, 8 august, începând cu orele 15.00: bătaia cu apă.

Dacă ediţia de anul trecut a inclus doar o bătaie cu apă, anul acesta activitatea va avea ceva diferit, va fi mai distractivă, competitivă şi de durată. Pentru ca participanţii să aibă parte de mai multe momente frumoase cu prietenii şi nu numai, să aibă zâmbetul pe buze o perioadă mai lungă de timp anul acesta vor fi organizate joculeţe cu apă. Printre joculeţe se va număra predarea ştafetei, joculeţe de îndemânare şi lucru în echipă.

“Cu toate că în general cei care răspund acestui tip de iniţiativă sunt copiii şi tinerii, accentuăm faptul că la activitate pot lua parte persoane de toate vârstele, persoane care simt că au nevoie de o astfeld e activitate. Bătaia cu apă este un eveniment Delivering life ce are ca scop oferirea celor din jur a unor oportunităţi de descreţire a frunţii, de ieşire pentru câteva momente din starea cotidiană, de stres sau agitaţie. Asociaţia Puzzle OptimEast este ambasador la Târgu Neamţ al Delivering life de mai bine de un an de zile. Aşadar, toţi cei interesaţi şi dornici de acţiune indiferent de vârstă sunt aşteptaţi în parcul grădina publică începând cu orele 15.00”, a declarat Viorela Chiper, reprezentant al Asociaţiei Puzzle OptimEast. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSupărare de la parcare: “Maşină-de-maşină”, parcată pe două locuri
Articolul următorCetatea Târgu Neamţ somată să-şi achite datoriile!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.