Sumă record furată din casa unui ieşean: 500.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeea ce ar putea fi numit jaful anului, a avut loc la Iaşi, unde un bărbat a furat din locuinţa unei cunoştinţe nu mai puţin de 500.000 (5 miliarde de lei monedă veche).

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, sprijiniţi de mascaţii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, au găsit probe în acest sens pe parcursul celor 5 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, 22 iunie. Cu această ocazie o mare parte din prejudiciu a fost recuperată din apartamentul suspectului, precizează inspector Alexandra Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Bărbatul a fost audiat şi apoi reţinut de poliţişti, în baza probatoriului administrat, el fiind dus în Centrul de Arest şi Reţinere Iaşi.

Astăzi, 23 iunie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru luarea unei măsuri preventive.

Angela Croitoru

Articolul precedentEvaluare națională 2022. Primele note, înainte de contestații, în regiunea Nord-Est. Rezultatele au fost afișate
Articolul următorFostul Director al Administraţiei Bazinale Prut Bârlad trimis în judecată de DNA. Prejudiciul în cauză: 2.506 lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.