perchezitii 03Peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale – IPJ Suceava desfășoară la această oră (21 mai, n.r.) o acțiune de amploare pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabandă cu țigări și alcool de proveniență extracomunitară, se precizează într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Suceava sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații din zona limitrofă a municipiului Suceava. Activitățile investigative și de cercetare penală sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a fi puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitățile ilicite.

Sunt vizate mai multe persoane care, în perioada 2014 – 2015, au dezvoltat un mecanism infracțional având ca scop introducerea în țară, transportul și comercializarea frauduloasă de țigarete și alcool de contrabandă. Perchezițiile vizează identificarea și conducerea pentru audiere a persoanelor suspecte și asigurarea materialului probator în cauză.

La finalizarea activităților vom reveni cu informații privind rezultatele acțiunii desfășurate. (COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ SUCEAVA)