0:00

SUCEAVA: Pascale de la poliţie, ZCH NEWS - sursa ta de informații* În noaptea de 12/ 13.04.2015, persoane necunoscute au sustras, prin forțarea sistemului de închidere a ușii, din autoturismul proprietatea unei societăți comerciale din Suceava, utilizată pentru activități de taxi de un bărbat, de 34 ani, din municipiul Suceava, lăsat parcat pe str. Păcii din localitate, o tabletă și mai multe bunuri, prejudiciul total fiind de circa 700 lei. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Biroului investigații criminale Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* La data de 13.04, ora 18:50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un bărbat, de 29 ani, localnic, despre faptul că în perioada 12-13.04.2015, persoane necunoscute i-au sustras din uscătorul blocului în care locuiește, o bicicletă. Cercetările sunt continuate de Biroului investigații criminale Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* La data de 13.04., ora 21:50, Secția 3 poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112, de un bărbat, de 28 ani din comună Volovăț, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă în valoare de circa 400 lei, ce a lăsat-o în fața unui magazin din localitate. Cercetările sunt continuate de Postul de poliție Volovăț, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

* La data de 13.04.2015, ora 19:44, pe DN 17B în interiorul comunei Dorna Arini, un bărbat, de 27 ani din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta, datorită vitezei a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului, autoaccidentându-se ușor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/ l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

* La data de 13.04.2015, ora 6:23, Postul de poliție Ciprian Porumbescu a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că în cursul dimineții, un bărbat, de 44 ani din municipiul Rădăuți, a fost agresat fizic de mai multe persoane. Din verificări s-a stabilit că la 12.04.2015, reclamantul, a mers în vizită la o femeie din comună Bălăceana, rudă cu acesta, unde a consumat băuturi alcoolice. În dimineața zilei de 13.04.2015, ora 06:20, la domiciliu celei în cauză a venit un alt bărbat, de 53 ani, din comună Ilișești, însoțit de cei trei fii ai săi. Cei în cauză au avut unele discuții în contradictoriu, moment în care bărbatul de 53 de ani, l-a lovit pe reclamant, provocându-i mai multe leziuni în zona capului, după care cei patru au plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de lovire sau alte violențe.

* La data de 13.04.2015, ora 20:27, Postul de poliție Ipotești a fost sesizat prin 112, despre faptul că pe raza localității, se află o persoană căzută pe stradă, fiind victima unei agresiuni. Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 20:00, un bărbat, de 41 ani din localitate, a consumat băuturi alcoolice împreună cu concubina sa, la domiciliul mamei sale. Între cei doi concubini a avut loc un conflict pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, ocazie cu care bărbatul și-a lovit concubina cu palma peste față. La scurt timp după incident, femeia a ieșit afară din casă, iar în timp ce se afla în fața portii s-a întâlnit cu fratele ei, de 36 ani, localnic, care trecea pe stradă și i-a povestit cele întâmplate, moment în care în drum a venit și bărbatul de 41 de ani. La un moment dat fratele femeii l-a lovit pe concubinul acesteia cu piciorul, acesta s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt, lovindu-se în zona feței. În cauză s-a întocmit dosar penal față de bărbatul de 36 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

SUCEAVA: Pascale de la poliţie, ZCH NEWS - sursa ta de informații* La data de 13.04.2015, ora 00:20, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați despre faptul că la un bar din centru localității Maritei este un scandal. Din primele verificări s-a stabilit că în cursul zilei de 12.04.2015 la barul respectiv a fost invitată o formație de muzicanți, în local adunându-se mai mulți tineri din localitate. În jurul orei 23:50, în zona din apropierea localului a sosit un grup format din mai mulți tineri din localitate, care au lovit mai multe persoane și au provocat distrugeri în bar. Ulterior, bărbații au ieșit în D.J. 209 D, unde au provocat distrugeri unor mașini parcate în apropiere. În urma agresiunii patru tineri au suferit leziuni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere. În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști în cauză, s-a stabilit faptul că în noaptea de 12/ 13.04.2015, în intervalul orar 23:53-00:05, trei bărbați, de 26 ani, de 24 și respectiv de 23 ani, toți din comună Dărmănești, s-au deplasat la bar, unde au provocat scandal public agresând fizic mai multe persoane. De asemenea, autorii au provocat distrugeri în local și la 3 autoturisme parcate în apropiere, valoarea reclamată a prejudiciului fiind de 20.000 lei. În urma administrării probatoriului, față de cei trei suspecți a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, fiind introdusi în arestul IPJ Suceava.

* La data de 13.04.2015, ora 19:30, un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, a oprit pe DJ 177C, pe raza localității Valea Moldovei, autoturismul înmatriculat în Bulgaria, condus de un tânăr, de 22 ani din comună Berchișești. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/ l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

* La data de 13.04.2015, ora 19:35, un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pe str. 2 Grăniceri din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 35 ani din comună Vadu Moldovei. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/ lalcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

* La data de 13.04.2015, ora 23:10, un echipaj de poliție din cadrul Secției 7 poliție Rurală Mălini, a oprit pe DC Mielușoaia, din comună Cornu Luncii, autoturismul, condus de un bărbat, de 43 ani din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/ l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Suceava

Articolul precedentREVOLTĂ LA FC CEAHLĂUL! ZE MARIA – DEMIS! JUCĂTORII REFUZĂ SĂ IASĂ LA ANTRENAMENT!
Articolul următorNEAMŢ: Cinci tineri răniţi, după ce s-au răsturnat cu maşina
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.