italieni ceahlaul 01Antrenorul brazilian Ze Maria a fost demis de acţionarul majoritar Angelo Massone, pentru că tehnicianul nu a respectat indicaţia de a-l schimba la pauză pe milocaşul Daniel Stana, în partida Ceahlăul – Gaz Metan Mediaş, încheiată cu scorul de 0-0. Ricardo Ronca, managerul Ceahlăului şi acţionar, a fost şi el demis, pentru că s-a opus demiterii lui Ze Maria. La aflarea veştii, antrenorii secunzi, Radu Lefter şi Costel Ilie împreună cu preparatorul fizic şi-au prezentat demisiile, iar jucătorii au refuzat să iasă la antrenament. Angelo Massone a intervenit în forţă, s-a certat cu Ricardo Ronca, ultimul fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ, deoarece şi-a pierdut cunoştinţa şi a leşinat. Massone le-a adresat un ultimatum tuturor celor din staff şi jucătorilor: „Cine vrea să plece e liber să o facă!”. Acţionarul majoritar al Ceahlăului a mai spus că pleacă în Italia şi, la revenirea în ţară va aduce un alt antrenor, dar jucătorii sunt ferm hotărâţi să nu iasă la antrenamente decât sub comanda lui Ze Maria. (Mihai STOIAN)

1 COMENTARIU

 1. dupa o perioada de silenzio stampa autoimpusa datorita evolutiei mediocre a echipei revin cu un comentariu. situatia vad ca o impune.
  MASSONE ASTA E UN PIC PLECAT DE ACASA FRATE. TOCMAI CAND ECHIPA MERGEA, JOCUL SE LEGASE IAR PUNCTELE VENEAU EL FACE CE FACE.
  ISI BATE JOC DE OAMENII DIN JURUL LUI SI DE SUPORTERI, OAMENI PE CARE EL I-A ADUS SI I-A RIDICAT IN SLAVI.
  BAI MASSONE, STANA A FOST CEL MAI BUN DE PE TEREN SI ITI PUTEA CASTIGA MECIUL IN MIN 90, CE MAI ZICEAI ATUNCI ? IESEAI IN PRESA SI TE FELICITAI CA AI ADUS UN ASA JUCATOR NU ? PENIBIL….
  E CLAR CAT DE MULT SE PRICEPE LA FOTBAL…
  DACA EL VREA CU 7-8 ETAPE RAMASE SA ADUCA ALT ANTRENOR……CARE SA SE ADAPTEZE IN VREO 1-2 LUNI … E CLAR…
  FELICIT JUCATORII PT. NIVELUL DE JOC ATINS, IN SPECIAL POPADIUC, MARKOVICI, ACHIM, TORRES, GOREA, KNIEF, STANA.

Comments are closed.