SUCEAVA: Flori de la poliţişti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii suceveni s-au aflat, în data de 8 martie 2015, în mijlocul comunității, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, pentru a marca Ziua Internațională a Femeii și, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment.

Polițiștii rutieri și cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanții Auto Mitric Suceava, au oferit doamnelor și domnișoarelor aflate în trafic, flori și felicitări personalizate. Acțiunile s-au desfășurat în zona centrală a municipiului Suceava.

De asemenea, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, împreună cu partenerul AVON, au oferit femeilor care s-au aflat în trafic, în calitate de conducător auto, pasager sau pieton, cadouri simbolice.

Acțiunea a avut loc simultan în municipiile Suceava si Gura Humorului (orele 10:00 – 12:00).

Polițiștii au felicitat participantele la trafic si le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmițând, în același timp si mesaje educative pe linie de circulație, mesaje care de altfel au fost foarte bine recepționate de șoferițe.

Activitățile polițiștilor s-au bucurat de aprecierea doamnelor și domnișoarelor, dar și a bărbaților care sperăm să devină mai responsabili și să aprecieze tot mai mult pe cele care le sunt aproape.

POLIȚIȘTII SUCEVENI VĂ UREAZĂ O PRIMĂVARĂ PLĂCUTĂ — O PRIMĂVARĂ ÎN SIGURANȚĂ !

Compartimentul Relaţii Publice IPJ Suceava

Articolul precedentSUCEAVA: 8.000 de pachete de ţigări capturate de la un bărbat din Dolj
Articolul următorSUCEAVA: Pe urmele hoţilor de material lemnos
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.