Catalin Stefanescu
Cătălin Ştefănescu (în galben)

Ceahlăul a pierdut ultimul amical al verii, înainte de startul noului campionat, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş cu scorul de 0-2, după ce la pauză oaspeţii au condus cu 1-0.

Antrenorii Costel Ilie, Mihai Ionescu şi Radu Lefter au rulat întreg lotul pe care l-au avut la dispoziţie, mai puţin Chitoşcă, ce nu s-a integrat în lot şi a luat loc în tribune, singurul „integralist” fiind Cătălin Ştefănescu.

Sub privirea atentă a acţionarului majoritar Angelo Massone, Ceahlăul nu arătat ca o echipă ce se bate la promovare, ci, mai degrabă, a semănat cu o formaţie de pluton. După meci Angelo Massone i-a băgat pe jucători în şedinţă, după ce a promis că va vira prima tranşă din salariile restante, fără să precizeze clar cuantumul acestora. Au marcat Filiomenni şi Băjenaru.

Ceahlăul a început în formula: Barna – Vlaicu (venit de la FCM Dorohoi), Mateciuc, Cazan, Margină – Tăbăcariu, Pintilie, Popadiuc, Ştrefănescu, Drăghiceanu – Balint. Au mai jucat: Calancea, Călin, Barb, Lupei, Nedelcu, Gorea, Stahie, M , Gheorghiu, Ivan. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentDeputat Mugur Cozmanciuc: “Un Guvern PNL va avea drept scop scoaterea Moldovei de pe harta regiunilor slab dezvoltate din Uniunea Europeană”
Articolul următorISJ NEAMŢ: Noi schimbări de directori înainte de cercetarea disciplinară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.