accident pietonUn tânăr, de 24 de ani, din judeţul Neamţ, a fost accidentat grav, în ziua de 16 septembrie, în timp ce traversa neregulamentar şoseaua Nicolina din Iaşi, în timp ce semaforul era roşu pentru pietoni.

Lucian M. a fost lovit de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 48 de ani din comuna Bârnova. După impact, studentul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

În aceeași zi şi pe aceeaşi şosea, a fost accidentat grav un bărbat de 42 de ani, din comuna Probota, care s-a angajat în traversare în fugă şi prin loc nepermis. Ionel G. a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din Iaşi. Poliţiştii i-au testat pe ambii protagonişti şi au stabilit că şoferul era treaz, dar pietonul avea o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt accident de acelaşi tip s-a petrecut, tot în ziua de 16 septembrie, pe DN 28, în comuna Leţcani, unde Dorin O. (57 de ani), din localitate, s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi a fost accidentat grav de autoturismul condus de George D. (34 de ani), din judeţul Vrancea.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCei mici, invitaţi în week-end la un concurs de căutare de comori
Articolul următorMesagerul de Neamţ 219
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.