alambic de arte siteAsociația ,,EU cetățeanul” organizează, în perioada 19-20 septembrie, la Piatra Neamț, ”Ăla mic – aventură, artă și natură”, un inedit concurs de ”căutare de comori” destinat tinerilor. Participanții vor fi supuși, pe parcursul competiției, mai multor probe, în care le vor fi testate creativitatea, îndemânarea, intuiția, calitățile sportive, cultura generală, spiritul de echipă etc.

Întrecerea constă în parcurgerea unui traseu pe care vor fi amplasate mai multe check point-uri, la care participanții trebuie să ajungă urmând anumite indicii. Acestea le vor fi oferite în fiecare punct, dacă vor trece de probele impuse de organizatori.

Sâmbătă, 19 septembrie, va avea loc etapa preliminară, în care vor fi selectate cele mai bune echipaje. Acestea își vor disputa premiile, în valoare totală de 2500 lei, duminică, 20 septembrie, când au loc întrecerile finale, desfășuratepe un alt traseu.

”Ăla mic este ceea ce noi am numit fratele mai mic al Alambicului, manifestare ajunsă deja la cea de a cincea ediție și care a crescut frumos de la an la an. Feedback-ul pozitiv ne-a încurajat să lansăm acest nou proiect, pe care îl susținem tot pe bază de voluntariat. Chiar dacă avem experiența organizării Alambicului, nu ne lipsesc emoțiile, dar sperăm ca și acest eveniment să prindă și să se dezvolte la fel de bine. Ăla mic este un proiect despre Piatra Neamț, cu și pentru tineri” – Dan Morar, președintele Asociației ”EU cetățeanul” Piatra Neamț.

Echipajele care intră în competiție trebuie să fie alcătuite din patru persoane. Înscrierile se fac pe www.alambicdearte.ro sau la tel. 0743666728, la care puteți obține și alte detalii legate de concurs.

Evenimentul este organizat cu ajutorul unor parteneri- Consiliul Local Piatra Neamț, Perla Invest, Maia Outdoor, Baza Hipică ”Virgil Bărbuceanu” – și al sponsorilor- Medasimpex, cofetăria Patipan, Bibliopolis, pizeria Donatello, Armatt Protect, Chimina San Gym, Școala de dans Karma Dance- cărora dorim să le mulțumim și public. Totodată, vă mulțumim pentru sprijinul acordat în promovarea evenimentului, la care vă invităm să luați parte.

Președinte Asociația ”EU cetățeanul”, Dan Morar

Articolul precedentContrabanda cu țigarete a luat, din nou, avânt GRAFICE
Articolul următorStudent din Neamţ accidentat grav la Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.