0:00

Strategia sloturilor online, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSloturile sunt jocuri de cazinou extrem de populare în rândul amatorilor de jocuri de noroc. Sunt și foarte plăcute, ușor de înțeles și distractive. Aceste jocuri s-au bucurat de un succes enorm încă din jurul anilor 1900 când au fost inventate primele aparate rudimentare, mecanice.

În perioada când jocurile de noroc au fost interzise în Statele Unite ale Americii, producătorii de aparate de jocuri pentru cazinouri au găsit o metodă de a ocoli legea și au adaptat aparatele de sloturi oferind dulciuri în loc de bani pentru câștiguri. Chiar și așa, aparatele de jocuri au avut o foarte mare popularitate în acea perioadă tulbure.

Indiferent de piedicile care au apărut în industria jocurilor de noroc de-a lungul istoriei, sloturile au rămas în top, s-au adaptat și au continuat să fie apreciate. În prezent, aceste jocuri au fost adaptate și modernizate pentru a ține pas cu modernizarea tehnologică. Acum, în aproape toate cazinourile virtuale poți găsi sloturi online gratis, sloturi cu rotiri gratuite și alte funcționalități foarte atractive.

Jocurile de sloturi sunt ușor de înțeles, dar este foarte important să înveți toate regulile de la slot machines pentru a nu te considera păcălit în cazul în care ai omis o regulă doar pentru că nu ai fost atent.

Există multe tipuri diferite de sloturi, începând cu sloturile tradiționale cu 3 role, urmând sloturile cu 5 role și sloturile cu 7 role (cunoscute ca sloturi video) și, de asemenea, sloturile progresive.

Citește mai departe pentru a învăța termenii de bază ai jocurilor de păcănele și apoi vei primi informații, pas cu pas, despre cum poți să joci și să câștigi la sloturi dacă norocul este de partea ta.

Informațiile de bază de care ai nevoie

Scopul jocurilor de păcănele online este să pariezi, să apeși un buton de start, să urmărești cum se învârt rolele, să aștepți oprirea lor și pe ecran să se afișeze combinația de simboluri câștigătoare. Dar, în spatele acestei imagini simple se află ceva mai complex decât pare la prima vedere.

Sloturile, în general, au trei sau mai multe role. Fiecare rolă are un număr specific de simboluri. Aparatele de jocuri din cazinourile fizice pot avea aproximativ 20 sau mai multe simboluri pe rolă, în timp ce sloturile online au și peste 250 de simboluri cu milioane de combinații posibile. Toate acele combinații de simboluri care plătesc dacă pariezi pe ele și câștigi se numesc linii de plată.

Sloturile online funcționează pe baza unor generatoare de numere aleatorii (RNG), elemente de bază ale acestor jocuri. RNG-urile sunt algoritmi “încapsulați” pe microcipuri, care pot genera mii de numere aleatoare pe secundă. Fiecare număr este asociat cu o combinație diferită de simboluri. RNG-ul determină dacă pierzi sau câștigi atunci când activezi fiecare joc. Dacă se potrivește cu o linie de plată, câștigi.

Mai trebuie să știi că există multe tipuri de sloturi. Unele te lasă să alegi pe câte linii de plată să pariezi/joc și cât de mult vrei să pariezi. Înainte de a paria, caută descrierea jocului pe site-ul producătorului și citește tabelele de plată care îți oferă informații importante despre jocul respectiv.

Instrucțiuni de joc

Pentru a juca la sloturi online, prima dată trebuie să selectezi valoarea monedei, care variază în funcție de jocul pe care îl alegi. La pasul următor, pornești jocul prin apăsare sau click pe butonul de start/rotire. Când rolele se opresc din învârtit, pe ecran se afișează combinația de simboluri. Dacă câștigi, ești anunțat printr-un mesaj afișat pe ecran și prin sunete specifice.

Plățile pentru fiecare aparat de sloturi sunt menționate în tabelul de plăți, de aceea este important să cauți și să înțelegi tabelul pentru fiecare slot pe care îl joci. De exemplu, la un slot poți avea o combinație de 5 role și să primești 4.500 de monede dacă câștigi, dar aceeași combinație la un alt joc îți poate da un câștig de numai 1.000 de monede.

La unele sloturi se pot face pariuri pe sume mici, iar altele sunt concepute pentru pariuri mai mari. Este important să reții că sloturile cu pariuri mici plătesc mai des, deși câștigurile sunt mai reduse, iar cele care au jackpoturi progresive sau jackpoturi mari plătesc mai rar, dar au câștiguri mari. Așadar, fiecare tip de slot vine cu avantaje și dezavantaje.

Dacă vrei să folosești mai multe monede în aceeași rotire, poți face click pe butonul de pariu maxim și poți paria maxim 3 monede. Există și păcănele cu un buton „pariu automat” și definiții specifice care determină când rolele se opresc din învârtit.

Păcănelele online au un avantaj al casei mediu de 8%, ceea ce înseamnă că randamentul mediu al jucătorului este de 92%. Acest lucru face ca aparatele de slot să fie mai puțin favorabile decât jocurile de masă, din acest punct de vedere.

Concluzie

Acum că ai informațiile de bază despre jocurile de păcănele, poți să alegi jocurile preferate dintr-o varietate uriașă, disponibilă în cazinourile online.

La început este ideal să încerci variantele gratuite pe care le poți găsi atât pe platformele licențiate de gambling cât și pe site-urile furnizorilor de jocuri de noroc.

Urmărește și bonusurile fără depunere pe care le oferă cazinourile online pentru că multe conțin rotiri gratuite la anumite sloturi.

Articolul precedentProiect: lista alimentelor la care se va reduce prețul
Articolul următorBacalaureat 2023. Proba la alegere – doi eliminați și 3.000 absolvenți prezenți, în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.