Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a întocmit un nou document de tipul întrebări/răspunsuri, pentru a lămuri multele neclarităţi legate de modul de comportare socială în perioada Sărbătorilor pascale, peste care se suprapune actuala situaţie provocată de pandemia cu noul coronavirus.

ŞTIRI OFICIALE Lămuriri despre comportamentul social în perioada Sărbătorilor Pascale, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Având în vedere că, la nivelul GCS, au fost primite alte întrebări referitoare la situații punctuale, privind respectarea măsurilor de distanțare socială, dar și pentru a veni în întâmpinarea situațiilor legate de Sărbătorile Pascale în contextul din acest an, vă punem la dispoziție un update la materialul prezentat inițial”, precizează sursa citată.

ŞTIRI OFICIALE Lămuriri despre comportamentul social în perioada Sărbătorilor Pascale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPuteţi afla răspunsurile autorităţilor la întrebări precum: „Pot merge la părinți să le duc produse pentru masa de Paște?”, „Pot să îmi și vizitez părinții și să iau masa cu ei de Paște?”, „Pot participa la slujba de Înviere la biserică?” sau chiar… „Pot merge la pescuit?”. Documentul integral (pdf):

covid 19 intrebari si raspunsuri
(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentSFÂNTA ŞI MAREA LUNI: SINAXAR şi RUGĂCIUNE
Articolul următorFOTO: Accident grav, intervine descarcerarea pentru salvarea unui șofer
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.