FOTO: Accident grav, intervine descarcerarea pentru salvarea unui șofer, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 13 aprilie, s-a produs un accident rutier grav, în urma căruia șoferul unui autoturism a rămas blocat între fiare, după ce s-a izbit de o basculantă. Accidentul s-a produs la Călugăreni (comuna Poiana Teiului) și fost anunțat la 112 în jurul orei 11.30. La intervenție au fost trimiși pompierii de descarcerare de la Garda II Poiana Teiului și echipaje medicale, potrivit slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Militarii intervin în acest moment pentru scoaterea șoferului din mașină. Vom reveni.

Actualizare: Șoferul, un bărbat de 45 de ani, a fost scos din mașină conștient, dar cu numeroase răni. A fost dus la spitalul din Târgu Neamț de un echipaj de Ambulanță. Șoferul autobasculantei, un tânăr de 21 de ani, a primit îngrijiri medicale de la paramedici și a refuzat să fie dus la spital.

(C.I.)

Articolul precedentŞTIRI OFICIALE Lămuriri despre comportamentul social în perioada Sărbătorilor Pascale
Articolul următorAnunț selecție experți pentru proiectul MADRE – Motivarea și Ameliorarea Didactică a Responsabililor Educaționali