Actualizare: Femeia, însărcinată în luna a șaptea, a fost rănită atât de grav încât fătul nu a rezistat și, din păcate, cadrele medicale au constatat decesul, după cum ne-a declarat Luminița Rozonschi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț pentru mai multe investigații.

Fetița de 8 ani este în stare bună, aceasta urmând să fie externată.

Știre actualizată. VIDEO: Accident grav la Oglinzi – intervine descarcerarea, trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

IPJ Neamț a finalizat cercetările la fața locului și a stabilit că:

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 44 de ani, din Răucești, conducea un autoturism pe Drumul Național 15 C, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism, moment în care un alt autoturism angajat în depășirea acestuia, condus de o femeie, de 33 de ani, din Brusturi, a încercat să evite coliziunea, părăsind partea carosabilă și intrând într-un copac”.

Actualizare: Un autoturism în care se aflau cinci persoane a părăsit șoseaua și s-a răstunat, lovind copacii de pe marginea carosabilului. În interior se aflau două femei, un bărbat și două fetițe de 8, respectiv 4 ani.

Femeia de 33 de ani, care conducea autoturismul, era însărcinată. Ea a rămas blocată în interior, fiind extrasă de pompieri cu ajutorul tărgii lopată și predată echipajului medical SAJ Neamț care a transportat-o de urgență la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Târgu Neamț, potrivit informațiilor furnizate de locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Și fetița de 8 ani, care acuza dureri la ambele mâini, a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț.

Se circulă îngreunat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Știre inițială:

O mașină s-a răsturnat în afara șoselei și traficul este blocat la Oglinzi (Răucești), în această dimineață, 5 mai.

Pompierii au ajuns la fața locului și intervin pentru scoaterea din autoturism a unei persoane.

Vom reveni.

C.I.

Articolul precedentActualizare: Ursul a apărut iar la Tazlău
Articolul următorPiatra Neamț: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni