Actualizare: În această dimineață, 24 iulie, operațiunile de căutare au fost reluate începând cu ora 9.00, la fața locului fiind trimise două echipaje de pompieri cu o barcă.

Actualizare: La 21.45 căutările au încetat și pompierii au plecat spre bază.

Actualizare: Fetița căzută în apele Cracăului are în jur de 3 ani. Până ce s-a dat alarma la 112 a trecut destul de mult timp, pentru că cei care au fost de față au încercat întâi să o salveze și abia apoi au plecat la un magazin din apropiere pentru a suna la 112.

Foto: Catrinel Cojocaru

Știre inițială: O fetiță de câțiva ani a căzut în râul Cracău în această seară, 23 iulie, la Roznov, în zona depozitului Angelis. Mama ei a încercat să o salveze, iar unul dintre martori care au sunat la 112, a spus că și femeia a căzut în apă și nu mai poate ieși. Un alt apelant a anunțat însă că femeia este pe mal și niște băieți au sărit să salveze copila, însă nu au găsit-o și au renunțat.

Apele Cracăului sunt mari și tulburi și curg cu viteză, așa încât singura speranță este acțiunea pompierilor militari. Nu este clar încă în ce condițiii a căzut fetița în apă, acest aspect urmând să fie lămurit după cercetările de la fața locului. (C.M.)

Articolul precedentMama șoferilor bețivi e din Bodești și conduce cu 1,28 în aerul expirat
Articolul următorCampanie de conștientizare: “Sfaturi ignorate, „vitejii” mortale! Merită oare?”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.