0:00

Mama șoferilor bețivi e din Bodești și conduce cu 1,28 în aerul expirat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZiua de 22 iulie a fost una plină pentru polițiștii rutieri, care au întocmit dosare penale la foc continuu pentru conducere sub influența alcoolului, după ce pe 21 iulie n-au avut decât o constatare, în cazul unui tânăr de 35 de ani din Iași, prins la Târgu Neamț. Duminica a început cu un bărbat de 59 de ani din Vânători, care avea peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și circula prin Târgu Neamț și a continuat cu un tânăr de 25 de ani din Iași, prins la Săbăoani, având peste 1 mg/l. A urmat un incident la Borlești, unde un localnic de 32 de ani a mimat că oprește la semnalul polițiștilor, după care a accelerat brusc, a oprit după un kilometru și a fugit pe un câmp, cu tot cu pasagerul care-l însoțea. A fost prins în cele din urmă și testat, rezultatul indicând o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercul soferilor prinși cu alcoolemie penală a fost întregit de un bărbat de 42 de ani, din Cândești,depistat băut la volan, pe strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț.

Însă ”mama” tuturor proaspăt posesorilor de dosar penal este, fără discuție, o femeie de 41 de ani, din Bodești, care a accidentat o fetiță de 8 ani din Bârgăuani. Doamna în cauză conducea un autoturism dinspre Tupilați spre Bârgăuani, pe DJ 155I, și a acroșat copila, care mergea de mână cu mama ei, pe acostament. Când au testat-o polițiștii, conducătoarea auto avea o concentrație de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă în jur de 2,5 la mie în sânge. A fost ”premiată” cu un dosar penal cu două capete de acuzare: conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

C.M.

 

Articolul precedentTârgu-Neamţ: Şoferi rămași fără permis, după ce au picat testul cu etilotestul
Articolul următorȘtire actualizată. O fetiță a căzut în Cracău, pompierii o caută. Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.