0:00

Știre actualizată. Nou scandal între țigani la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Declarație din partea șefului Poliției Târgu Neamț, comisarul şef Costinel Vlad: „A fost un scandal între romi. E vorba despre un eveniment despre care am înţeles că nu are legătură cu scandalul de joi seara. A pornit de la o fată de etnie romă şi care ar fi fost lovită de soţ. Aceasta a fost la tatăl ei să se plângă şi de aici a ieşit un scandal. Un scandal de familie. La faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie şi de cercetare care o să facă verificări. Probabil o să se facă un dosar pentru lovire. Din cercetări o să vedem ce personaje sunt implicate. Şi dacă sunt implicate personaje de la scandalul de joi”.

Actualizare: Noi informații de la ambulanță. Victimele transportate la Spitalul din Târgu Neamț sunt o gravidă în vârstă de 14 ani, în 25 de săptămâni de sarcină, cu un traumatism abdominal prin agresiune și atac de panică; un bărbat în vârstă de 33 de ani cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, lovit cu o scândură dintr-un gard; un alt bărbat de 32 de ani cu o plagă tăiată la buza superioară, lovit cu pumnul.

Știre inițială: Acum câteva minute a mai izbucnit un scandal între țigani, la Târgu Neamț.

Este vorba despre un țigan care s-a certat cu socrul din cauza soției. Mai multe forțe de ordine se află la locul încăierării, pe strada Alexandru Vlahuță, și au solicitat mai multe echipaje de ambulanță, deocamdată pentru un bărbat lovit la cap și pentru o femeie gravidă care a suferit un atac de panică.

Informația ne-a fost confirmată de către managerul Serviciului Județean de Ambulanță, doamna Dorice Albu, care ne-a confirmat că a trimis trei echipaje în zonă la solicitarea Poliției și a Jandarmeriei.

Între acest incident și celebra bătălie de la Tîrgu Neamț nu există în acest moment nici un fel de legătură.

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentL4&L5 AJF Neamț dotează toate echipele prin proiectul „Fotbal pe Uliţă”
Articolul următor”Jafuri, mașini și fidelitate fără limite” la Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.