0:00

Știre actualizată: Accident rutier cu trei mașini și opt victime pe drumul european, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Sursă foto: Radar Roman Oficial

Actualizare: Polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de o femeie de 26 de ani din București care conducea un autoturism pe drumul județean și a intrat pe drumul european fără să respecte indicatorului Stop. Autoturismul ei a lovit o mașină condusă de un bărbat de 42 de ani din Vrancea, pe care a proiectat-o într-o altă mașină. Au fost răniți conducătoarea auto de 26 de ani și un copil în vârstă de un an, ambii din București, precum și o tânără de 27 de ani din Tămășeni, care se afla în aceeași mașină. Din al doilea autoturism au fost răniți șoferul, o femeie de 42 de ani din Vrancea, precum și un bărbat de 35 de ani, un băiat de 14 ani și o femeie de 36 de ani, toți din Bacău, pasageri. Conducătoarea auto din București, care a fost testată și a rezultat că nu era sub influența alcoolului, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Actualizare: Conform Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, cinci persoane (doi copii și trei adulți) au fost transportate la spital, niciuna nefiind în stare foarte gravă.

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc astăzi, 27 iulie, pe drumul european E85, la intersecția cu drumul care duce spre Tămășeni. Din primele informații transmise de martori la 112 rezultă că este vorba despre patru victime, dintre care doi copii mici și o femeie aflată în stare de inconștiență. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentFetiță de 6 ani, accidentată de un șofer care a plecat mai departe
Articolul următorȘeful de post din Girov ”mituit” de doi țigani pe care i-a pârât
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.