0:00

Șeful de post din Girov ”mituit” de doi țigani pe care i-a pârât, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘeful de post de la Girov a fost implicat într-un flagrant de cumpărare de influență, în ziua de 26 iulie, după ce doi țigani au insistat să-i dea 500 de lei, ca să pună o vorbă bună pe lângă un polițist de la un alt post comunal, care le reținuse un certificat de înmatriculare. Când a văzut că bărbații, unul de 41 și celălalt de 37 de ani, se țin scai de el, polițistul a anunțat Direcția Generală Anticorupție, Serviciul Județean Neamț, care a organizat prinderea în flagrant.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au organizat, joi, 26 iulie a.c., prinderea în flagrant a două persoane, fără calitate specială, după ce au dat suma de 500 lei unui agent de poliție pentru ca acesta să-și folosească influența asupra altui lucrător M.A.I. în scopul restituirii unui certificat de înmatriculare reținut”, se arată în comunicatul DGA.

Cei doi ”insistenți” sunt cercetați acum pentru cumpărare de influență, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

C.M.

Articolul precedentȘtire actualizată: Accident rutier cu trei mașini și opt victime pe drumul european
Articolul următorAvertizare hidrologică pentru Neamț: cod portocaliu de inundații
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.