0:00

Steel-Man Târgu Neamţ şi Moldova II Cordun, “înroşite” în weekend-ul fotbalistic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSteel-Man Târgu Neamţ şi Moldova II Cordun, “înroşite” în weekend-ul fotbalistic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminica (20 noiembrie) fotbalistică s-a soldat şi cu două cartonaşe roşii, semn că în Liga a IV-a, dar mai ales în Cupa României se “pune suflet”, dacă suflet este cuvântul potrivit.

Potrivit Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ, “beneficiare” ale cartonaşelor roşii au fost formaţiile Steel-Man Târgu Neamţ şi Moldova II Cordun.

Adelin Petrescu (Steel-Man Târgu Neamţ) “a fost eliminat din joc în minutul 90+2 pentru fault grosolan – se suspendă două etape (…) şi se amendează cu suma de 300 de lei”.

Sergiu Dorcu (Moldova II Cordun) “a fost eliminat din joc în minutul 47 pentru injurii la adresa arbitrului – se suspendă două etape (…) şi se amendează cu 150 de lei”.

AJF Neamţ mai anunţă “că meciurile din etapa a III-a a fazei judeţene a Cupei României Timişoreana, în care vor intra în competiţie şi echipe din Liga 4, se vor desfăşura în primăvara anului 2017, cel mai probabil cu o săptămână înainte de startul returului de campionat”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentVCM-LPS Piatra Neamţ, eşec după eşec!
Articolul următorȘofer moldovean, băut la volanul unui microbuz plin cu călători!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.