0:00

Starea victimelor accidentului în care o ambulanță a fost proiectată în afara șoselei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAmbulanțierul și asistentul medical din ambulanța care a fost izbită de un autoturism în această dimineață, 5 iulie, au rămas în grija medicilor de la Spitalul Roman. Șoferul (41 de ani, din Ion Creangă) ambulanței a suferit un traumatism cranio-facial cu hemoragie nazală și contuzii toraco-abdominale și la șold, fiind încă în investigații la CPU. Asistentul medical (22 de ani, din Roman) este mai grav, el fiind deja internat în secția Chirurgie toracică, având fractură de stern și traumatism cranio-cerebral. „Ambulanța noastră a fost lovită în partea în care era asistentului medical. Impactul a fost atât de puternic, încât ambulanța s-a răsturnat. Echipajul se deplasa pentru a prelua o gravidă de la Gherăești. A fost trimis imediat un alt echipaj”, a declarat dr. Dorice Albu, managerul interimar al SAJ Neamț.

Starea victimelor accidentului în care o ambulanță a fost proiectată în afara șoselei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Șoferul autoturismului de Bacău care a provocat accidentul, un tânăr de 24 de ani și tânăra de 21 de ani (din Sirețel, județul Iași) care era pasageră pe scaunul din dreapta, au fost scoși din mașină de pompierii de descarcerare de la Roman. Femeia a fost rănită puternic la cap, fiind dusă la spital în comă, cu fractură de piramidă nazală, fractură de claviculă și contuzie la bazin. Ea a fost internată în secția Ortopedie a Spitalului Roman. Șoferul a fost dus la Spitalul Municipal Pașcani.

Reamintim că accidentul din afara comunei Săbăoani s-a produs după ce șoferul autoturismului de Bacău a intrat în DN2 dinspre DJ 208  fără să se asigure și s-a izbit în ambulanța care circula cu sirena pornită și semnalele luminoase în funcțiune.

C.I.

Articolul precedentGrav accident de circulație la Castelul de apă, pe E85
Articolul următorBacalaureat 2021: Primele rezultate pentru liceeni din regiunea Nord-Est