0:00

Grav accident de circulație la Castelul de apă, pe E85, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineață, 5 iulie, pe la ora 3,00, s-a produs un accident rutier grav, cu patru persoane rănite, după ce un autoturism s-a izbit într-o ambulanță, în zona Castelului de apă din afara comunei Săbăoani , la sensul giratoriu  DN 2 – E 85. Mașina era condusă de un tânăr de 24 de ani, din Bacău, care a intrat de pe un drum județean în DN 2 fără să se asigure și s-a ciocnit de ambulanță.

Polițiștii care au făcut cercetările la fața locului au stabilit că șoferii nu consumaseră alcool.

Grav accident de circulație la Castelul de apă, pe E85, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 24 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe DJ 208, la intersecția cu DN 2 – E85, în afara localității Săbăoani, a intrat în coliziune cu o ambulanță condusă de un bărbat de 41 de ani, din Ion Creangă, care se deplasa având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducătorilor auto și a doi tineri de 20, respectiv 22 de ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul din Bacău. Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs coliziunea. De precizat că ambulanța mergea la o solicitare, mergea după o gravidă la Gherăiești, nu avea pacient.

Angela Croitoru

Articolul precedentPericol pe șosele: șoferi băuți la volan, în week-end
Articolul următorStarea victimelor accidentului în care o ambulanță a fost proiectată în afara șoselei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.