Starea drumurilor în Neamț este bună. Codul galben de ger este valabil în continuare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDrumurile din judeţul Neamţ sunt la negru, astăzi, 9 februarie, carosabilul este în cea mai mare parte uscat, alternând cu porţiuni mai mici umede. Au fost unele intervenţii aseară şi azi dimineaţă pentru curăţarea gheţii şi pentru răspândirea de material antiderapant, în principal sare, pe sectoarele de drum pe care s-a format polei.

În Piatra-Neamţ toate drumurile sunt la negru, se lucrează în continuare, manual, la curăţarea trotuarelor, treptelor, staţiilor de autobuz şi accesului către unităţile de învăţământ din oraş. „Am avut unele intervenţii punctuale pentru curăţarea gheţii pe variantă şi pe unele străzi periferice. În această dimineaţă se lucrează, de exemplu, la curăţarea gheţii şi a zăpezii pe platoul de la Curtea Domnească. Avem 7 persoane de la asistaţi social astăzi, chiar pe platou, au fost 4 luni, marţi -18, ieri -13. Supraveghem în permanenţă drumurile din oraş, nu sunt probleme deosebite”, a precizat Marius Ghineţ, directorul Publiserv.

Şi angajaţii DRUPO Neamţ au avut unele intervenţii pe drumurile judeţene. Astăzi se acţionează cu 13 utilaje cu lamă, volă şi freză, sectorizat. A fost împrăştiat material antiderapant.

Şi drumurile naţionale sunt la negru, în general uscate, cu porţiuni mici umede. În judeţul Neamţ Secţia Drumuri Naţionale a acţionat cu 23 de autoutilaje şi au răspândit 51 de tone de sare pe sectoare de pe 9 drumuri naţionale care traversează judeţul.

Starea drumurilor în Neamț este bună. Codul galben de ger este valabil în continuare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVizibilitatea este bună, se circulă bine pe toate drumurile. Gerul se manifestă în continuare dimineaţa şi seara, la prânz se încălzeşte. În această dimineaţă au fost -18 -14 gr Celsius în judeţ, acum s-a încălzit. Suntem în continuare sub avertizare cod galben de ger, cu minime de până la -25 de grade noaptea şi -18 gr Celsius în timpul zilei, în special dimineaţa şi seara.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. Incendiu devastator în puterea nopții
Articolul următorPedepse reduse pentru trafic de heroină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.