Consilierul PSD, Vasile Dron infirmă zvonurile cum că două secții ale Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț vor fi închise în perioada următoare. Acesta spune că Secția de Obstetrică și Ginecologie și Secția de Chirurgie nu se vor închide, chiar dacă la ora actuală nu există un anestezist permanent.

„Am întrebat în Consiliul de Administrație al spitalului dacă cele două secții se vor închide și mi s-a spus că nu e adevărat. Chiar dacă avem nevoie de un anestezist permanent, asta nu înseamnă că cele două secții vor fi închise. Acum suntem în discuții cu doi anesteziști și dacă unul din ei va veni la spitalul nostru acest zvon nu se mai justifică”, a spus consilierul local , care este și membru în Consiliul de Administrație a spitalului.

Totuși, democrat-liberalul Viorel Bălțătescu a făcut un apel la administrația publică locală de a face demersuri pentru salvarea spitalului și de a se face investiții majore și urgente pentru ca acesta să nu riște să fie închis. La ora actuală, la Spitalul Târgu-Neamț, este angajat cu jumătate de normă un anestezist din Pașcani, care vine câteva zile pe săptămână. (C.T.S.)

Articolul precedentCurățenie la Piatra Neamț
Articolul următorWeek-end ploios

1 COMENTARIU

Comments are closed.