Spitalul Roman va avea șef prin concurs!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPromisiunea primarului Laurențiu Dan Leoreanu de a organiza, în această vară, concurs pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman a fost îndeplinită. Începând din luna ianuarie a acestui an spitalul este condus de către Mihaela Banu, manager interimar, după ce fostul manager, Cătălina Pălăncianu a demisionat. Consiliul de Administrație a acestei instituții a stabilitat data de 26 august 2015 pentru desfășurarea concursului.

Spitalul Roman va avea șef prin concurs!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Mihaela BANU

Au fost anunțate și criteriile pe care candidații trebuie să le îndeplinească pentru înscriere: să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior în domeniul medical, juridic sau economico-financiar; să fi urmat cursuri de perfecționare în management sau management sanitar recunoscute de către Ministerul Sănătății sau să fie absolvenți ai unui masterat sau doctorat în domeniul sanitar, economic sau administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată; să aibă cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată; să nu fie condamnați ori în curs de urmărire penală; să fie apți din punct de vedere fizic și mental și să nu fi împlinit vârsta de pensionare.

Concursul va consta într-o probă scrisă ce se va desfășura începând cu ora 11, urmată apoi de proba de susținere a proiectului de management la ora 13:30 și de interviu la ora 14. Înscrierile și dosarul de concurs se depun personal la Biroul de Resurse Umane al Primăriei Roman până la data de 18 august 2015. (V.B.)

Articolul precedentZiua Națională a Ambulanței
Articolul următorÎntâlnire de suflet – ”Campioni de 30 de ani” GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.