0:00

Spitalul Municipal de Urgenţă (SMU) Roman se numără printre cele 5 unităţi sanitare, care a beneficiat de donaţii din partea Somaco Grup Prefabricate (SGP), parte a grupului Holcim România, se precizează într-un comunicat de presă al SGP.

Spitalul Municipal Roman, beneficiar al unei donaţii din partea Somaco Grup Prefabricate, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Somaco Grup Prefabricate a sprijinit, prin echipamente medicale, un număr de 5 spitale, care înfruntă pandemia COVID-19, suma totală donată fiind de peste 171.000 de lei (35.000 euro). Compania a ales spitale din comunitățile în care își desfășoară activitatea, în județele Neamț (Spitalul Municipal Roman), Vrancea (Spitalul Municipal Adjud), Buzău (Spitalul Județean de Urgență Buzău), Dâmbovița (Spitalul Județean de Urgență Târgoviște), dar și București, unde se află sediul central al companiei (Spitalul Clinic de Urgență București)”, potrivit comunictului citat.

Spitalul Municipal Roman, beneficiar al unei donaţii din partea Somaco Grup Prefabricate, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am ales încă de la începutul răspândirii virusului SARS-CoV-2 în România să susținem echipele medicale din comunitățile în care activăm. Prioritatea companiei noastre și a grupului din care facem parte este sănătatea și securitatea în muncă a salariaților și colaboratorilor noștri, a familiilor acestora, dar și grija față de comunitățile în care suntem prezenți. Ne-am alăturat astfel colegilor de la Holcim România, care au donat deja peste 2,6 milioane de lei pentru 11 spitale din România. Procesul de achiziție a tuturor echipamentelor, început cu mai mult de o lună în urmă, a fost finalizat conform cerințelor spitalelor”, a declarat Sorin Miron, director general Somaco Grup Prefabricate.

Cele cinci spitale au ales echipamente de protecție personal medical, injectomat pentru ATI, tunel decontaminare, echipament transport pacienți, electrocardiograf și kituri de hematologie pentru ATI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎncătușat de polițiști, după ce și-a bătut soția peste cap cu un lemn
Articolul următorProiect de lege pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale propus Parlamentului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.