0:00

La Spitalul Județean de Urgență, din Piatra Neamț, continuă seria de concursuri pentru „îngroșarea” rândurilor de angajați.

Spitalul Județean Neamț: Unitatea Primiri Urgențe angajează. Vezi salariul de ”pornire”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit oficialilor unității, pe 17 noiembrie, se va organiza concurs pentru ocuparea unui post temporar de asistent medical debutant în cadrul UPU – SMURD.

Dosarele de înscriere se depun la Serviciul Resurse Umane al instituției, până în 9 noiembrie.

Concursul va consta în probă scrise, probă practice și interviu. Proba scrisă va avea loc pe 17 noiembrie, cea practică pe 23 noiembrie, iar interviul va fi anunțat după proba practică. Se plătește și o taxă de concurs în valoare de 50 de lei. Așa cum apare în evidențele Spitalului Județean, salariul net la care se încadrează un asistent medical debutant (absolvent de postliceală sanitară) pentru UPU-SMURD este de 1.564 de lei, la care se pot adăuga și alte sporuri. Detalii, aici. (M.T.)

Articolul precedentInfractor cu “palmares” european reţinut la Bârlad
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI: Ligile 4 şi 5 intră în luptă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Nu ti-e greata când te uiti in oglinda Elena? Ce spaga ai dat tu la UPU pentru diverse servicii medicale? Ti-a cerut cineva vreodată vreun ban in UPU? Eu stiu ca am fost refuzata categoric când am încercat sa ofer o atentie de multumire, darămite sa dau spaga… Stiti doar sa averi pretentii si drepturi, dar obligatii deloc. Ca sa nu mai zic cum aruncati cu rahat in orice. Toata lumea din jurul vostru e proasta, numai voi sunteți destepti!

Comentariile sunt închise.