0:00

Examenul pentru ocuparea funcției de director de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț s-a desfășurat și încheiat astăzi, 8 ianuarie, când singura candidată a susținut toate probele.

Spitalul Județean Neamț are director de îngrijiri prin concurs, ZCH NEWS - sursa ta de informații
foto facebook

Anca Daniela Patriche a promovat în funcție cu 96,20 punctaj total, după testul grilă, susținerea proiectului și interviul. Asistenta șefă a secției Chirurgie a dat examenul în fața comisiei formată din chirurgul Alexandru Juncu, managerul interimar al spitalului, reprezentanții Consiliului Județean Neamț – Dan Vasile Constantin, Veronica Vasiliu, Anca Mihaela Hîncu și reprezentantul Direcției de Sănătate Publică Neamț – dr. Mirela Grădinaru. Observatori au fost Ionuț Nistor, liderul Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” și Puiu Sîrbu din partea OAMMR-ului.

Noua directoare de îngrijiri a venit la Spitalul Județean de Urgență la începutul anului 2017. De pe funcția de asistent șef la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Anca Daniela Patriche a acces, tot prin concurs, în funcția de asistent șef în secția Chirurgie de la Piatra Neamț. (C.I.)

Articolul precedentRegiunea de Dezvoltare Nord Est – cea mai mare creștere economică din România în 2019
Articolul următorFOTO: Garnizoana Piatra Neamț are un nou comandant