pietricica turism

Ultima piesă a interminabilului puzzle ce ar permite Spitalului de la Bicaz să-și reia activitatea medicală a ajuns ieri, 29 octombrie, la Primăria din localitate. Practic, Ministerul Sănătății a trimis ordinul prin care spitalul orășenesc a primit clasificarea. Potrivit primarului orașului Bicaz, spitalul a fost clasificat în categoria a IV-a (nivel de competență bazal) cu grad de conformare, acesta fiind penultimul grad de clasificare.

„Este ultimul act care completează dosarul. După ce este analizat de cei de la Casa Județeană, acesta este trimis la Casa Națională pentru perfectare”, a declarat primarul Nicolae Sălăgean.

Președintele CJAS, Radu Firăstrău a confirmat că a primit dosarul și a spus că în următoarele zile se va analiza întreaga documentație care cuprinde aproximativ 1.000 de foi. (M.T.)

1 COMENTARIU

  1. Un dosar nu inseamna spital care poate sa presteze servicii medicale.Cine lucreaza acum acolo????? NIMENIII! ALEGERILE VOR TRECE SI SPITALUL VA RAMANE TOT ASA.TOTUL E O INCERCARE DE A OBTINE VOTURI!Dupa legislatia in vigoare acest spital va putea fi deschis doar dupa ce este pus in functiune macar jumatate de an pe alti bani..NU CEI DE LA CASS!APOI TRECE PE FINANTAREA DE LA CASA!DOCTORI..APARATE,,PERSONAL DE TOATE FELURILE.LABORATOR,,RADIOLOGIE…ARE DE UDDEVA ACEST SPITAL??????????????POVESTI DE ANTENA 3!!