Conform celor din conducerea spitalului orăşenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu Neamţ este pentru prima dată în ultimii şase ani, când pentru câteva posturi de asistenţi medicali debutanţi scoase la concurs s-au înscris atât de mulţi candidaţi.

Este vorba de 35 de candidaţi care au şi trecut de proba de selecţie a dosarelor şi care se „bat” pentru un post de asistent medical la Blocul alimentar, Secţia de boli infecţioase, Laboratorul de analize medicale şi la Secţia Pediatrie.

Cei mai buni buni, cei mai bine pregătiţi vor câştiga. Ne dorim cu toţii să avem un personal medical cât mai bine pregătit profesional şi dedicat meseriei şi pacienţilor. Le urez mult succes!”, a spus dr. Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului.

Cei 35 de cabdidaţi vor susţine proba scrisă pe data de 25 ianuarie, la ora 9, în sala de şedinţe a unităţii spitaliceşti. Aceştia vor trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate în original şi un pix cu pastă albastră.

Cele două posturi de zidari la sector întreţinere scoase la concurs au suscitat și ele interes pentru cei şase candidaţi care au trecut deja de proba dosarelor. Aceştia vor trebui să se prezinte pentru susţinerea probei scrise în data de 20 ianuarie, ora 9, în sala de şedinţe a spitalului.

C.T. STURZU

Articolul precedentUn nemțean va sta un an și două luni după gratii pentru că a condus beat și fără permis
Articolul următorPeste 66.000 de nemțeni s-au vaccinat antigripal, un număr record
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.