cj exterior 01

Postul rămas liber în cadrul Consiliului Județean Neamț, în urma decesului lui Ioan Spiridonescu va trebui ocupat de un alt consilier conform legii. Potrivit expunerii de motive și raportului de specialitate care însoțesc proiectul de hotărâre, fostul consilier județean va fi înlocuit de următorul de pe listă, Sorin Ciobanu.

”Astfel, în urma verificării listei de candidaturi depuse de Alianţa Electorală Populară Progresistă Europeană Liberală (APEL) pentru alegerile din 10 iunie 2012, a rezultat că următorul supleant este Sorin Ciobanu”, se arată în raportul de specialitate.

Reconfigurarea Consiliului Județean Neamț, odată cu venirea celor doi consileri noi va atrage după sine o altă serie de schimbări parafate, desigur, tot prin hotărâri ale Consiliului Județean Neamț. Un exemplu în acest sens îl constituie redesemnarea reprezentanților Consiliului Județean neamț în ADI URBTRANS sau în adunările generale ale acționarilor de la agenții economici de interes județean, unde consilierii înlocuiți, Ioan Spiridonescu și Gheorghe Vasiloiu, fuseseră membri anterior. (I.C.)

Articolul precedentNavetă plătită din buzunarul propriu?
Articolul următorInfractorii nemțeni, bilanț negru în străinătate