0:00

Sperietoarea COLECTIV: CENTRAL, LGL şi EUFORIA cu obloanele trase!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei dintre cluburile despre care pompierii spuneau că au probleme au decis să tragă obloanele.

Constatarea aparţine reprezentanţilor Inspecţiei de prevenire din cadrul ISU Neamţ, care au fost deja în control la cluburile respective, deoarece au anunţat că vor organiza petreceri pentru boboci în acest week-end.

Surpriză însă! Central (Piatra Neamţ), LGL (Vânători Neamţ) şi Euforia (Roman) erau deja închise. Este vorba despre o hotărâre temporară, valabilă până ce patronii se vor pune la punct atât din punct de vedere al dotărilor PSI, cât şi al autorizaţiilor de securitate la incendiu.

Clubul Central din Piatra-Neamţ fiind închis, balul bobocilor de la Colegiul „Calistrat Hogaş” se va ţine în restaurant. La Roman, elevii de la „Danubiana” vor face doar partea de concurs de miss şi mister în sala de sport şi renunţă la petrecere. În privinţa balului de la Roznov, pompierii se vor… sacrifica şi vor participa cap-coadă la manifestare.

„Aş vrea să nu creadă cineva că, dacă a închis un club din proprie iniţiativă sau a renunţat la a mai organiza balul bobocilor, noi nu-i mai cerem să se conformeze”, a declarat lt. col. Mihai Mitrea, şeful Inspecţiei de prevenire din cadrul ISU Neamţ. (Cristina MIRCEA)

Articolul precedentDacă l-aţi văzut, sunaţi la 112!
Articolul următorPartidul România Unită și-a prezentat echipa de la Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.