0:00

Spectacolul „FLORI DE MAI” la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCentrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, în colaborare cu Teatrul Tineretului Piatra-Neamţ, invită publicul iubitor de folclor autentic românesc la ceea ce instituţia denumeşte, într-o postare pe Facebook, „un spectacol de gală al primăverii nemţene”.

Între organizatori se mai numără şi Consiliul Judeţean Neamţ (instituţia care patronează Centrul „Saeculare”) şi Organizaţia Luptătorilor din Decembrie 1989 Piatra Neamţ.

„«FLORI DE MAI» este un eveniment muzical coregrafic imaginat şi pus în scenă de clasa de canto popular şi muzică uşoară a Şcolii de Arte Piatra Neamţ (coordonată de Georgiana Şerban Axinte) şi de către Ansamblul folcloric «Comorile Neamţului» (coregraf Anda Maria Acristinei)”, se menţionează în postarea de Facebook.

Spectacolul va avea loc luni, 23 mai, începând cu ora 18:00, la sala mare a Teatrului Tineretului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. (ZCH NEWS)

Articolul precedent47 de elevi din Neamţ, „radiați” din cauza absențelor
Articolul următorCelebrul saxofonist Ilhan Ersahin, concert extraordinar la Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.