Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” organizează, la acest final de săptămână, mai multe spectacole dedicate zilei de 8 martie şi nu numai.

Clasa de pian şi canto-muzică religioasă, coordonată de prof. Daniela Iacob, va susţine vineri, 6 martie, de la ora 18:00, la sediul Şcolii Populare (în sala de la parter), un recital de cântări dedicate MAMEI şi Mărţişorului.

De asemenea, clasa de dans popular a Şcolii Populare de Arte Piatra-Neamţ va oferi persoanelor în vârstă de la Centrul social „Pietricica” spectacolul „UN ZÂMBET, O FLOARE PENTRU BUNICII NOŞTRI”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 martie, de la ora 10:00.

Centrul „Saeculare” celebrează ZIUA MAMEI printr-un spectacol extraordinar susţinut de Grupul vocal „Floare de colţ”, al clasei de canto popular, din cadrul Şcolii Populare de Arte Piatra-Neamţ, coordonat de îndrăgita interpretă a cântului nemţean, Georgiana Şerban-Axinte. Evenimentul va avea loc duminică, 8 martie, la sala „Calistra Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ, începând cu ora 16:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

La acest final de săptămână, artiştii Ansamblului „Floricică de la munte” au programate două spectacole folclorice. Sâmbătă, 7 martie, de la ora 18:00, va fi o reprezentaţie caritabilă, beneficiari fiind membrii Asociaţiei Nevăzătorilor din România, filiala Neamţ. Acest spectacol este unul dintr-un lung şir în care dansatorii şi interpreţii ansamblului au evoluat pentru multe dintre ONG-urile cu activitate socială şi umanitară. Cel de-al doilea spectacol se va derula duminică, 8 martie, de la ora 19:00, şi va fi dat în onoarea Uniunii Pensionarilor şi a Persoanelor Vârstnice din judeţul Neamţ. Soliştii ambelor concerte vor fi Anca Bălan, Paula Andrei, Nicoleta Andrei, Laurenţiu Marian şi Florin Mihuţ. Evenimentele vor avea loc la Grand Hotel Ceahlău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Politehnica Iaşi s-a calificat în semifinale
Articolul următorUn șofer a rănit un pieton și a circulat mai departe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.