pietricica turism

Ovidiu Floș, soțul secretarei comunei Vânători-Neamț a fost găsit fără suflare, astăzi, 17 iulie, în curtea unui prieten de pe strada Mărășești din Târgu Neamț.

Bărbatul, care avea 46 de ani, a fost găsit de niște vecini, în jurul orelor 15, căzut la pământ, în spatele casei bătrânești a prietenului său, omul de afaceri Costel Andrușcă. La fața locului a sosit în câteva minute o ambulanța și cei de la Criminalistică. Prima ipoteză privind cauza decesului ar fi un infarct.

Săptămâna trecută a avut un infarct, dar l-a dus pe picioare.  Ieri avea programare la spital Arcadia din Iași, pentru investigații, dar nu s-a dus. Era un bărbat atletic, voinic. Ultima oară am vorbit cu el ieri. El mai venea la mine să dea mâncare în fiecare zi la curcani și păsări. Și azi a venit pentru același lucru. A fost găsit la ora 15-15,30. A fost un om bun. L-au dus la medicină legală și mâine o să-i facă autopsia”, ne-a declarat domnul Costel Andrușcă.

Imediat după ce a fost găsit cadavrul, în curtea omului de afaceri Costel Andrușcă a sosit și soția decedatului, alături de Adriana Petrariu, primarul comunei Vânători-Neamț.

C.T. STURZU