Soț violent reținut pentru patru infracțiuni. A amenințat cu cuțitul și forțele de intervenție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 47 de ani, din Roman, a fost încătușat de forțele de ordine în urma unui scandal ce a avut loc la domiciliul conjugal. S-a întâmplat luni, 26 iunie, la Roman, iar la altercație au asistat și cei doi copii minori ai bărbatului. Soția acestuia a fost cea care a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112, apelul fiind înregistrat în dispecerat în jurul orei 21:30.

La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț care au identificat persoana reclamată, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Roman. Acesta având asupra sa un cuțit ar fi adresat amenințări forțelor de intervenție, după care s-ar fi încuiat în interiorul locuinței în care se afla soția și doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani“, anunță Poliția Neamț.

Având în vedere starea de pericol iminent și modul de manifestare al bărbatului, forțele de intervenție au pătruns în interiorul imobilului și l-au imobilizat. A fost condus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore după ce a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere și ultraj.

(G.S.)

Articolul precedentAcești oameni care ne conduc. Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău
Articolul următorȘtefan Bănică Jr. Show, în penultima seară a Vacanțelor Muzicale 2023
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.