Un autoturism Ford Mondeo, înmatriculat în București, s-a zdrobit de un mal de pământ, pe drumul dintre Piatra-Neamț și Târgu Neamț, imediat după curba de la Almaș. Mașina venea dinspre Dobreni și, aparent inexplicabil, șoferul a intrat pe contrasens, direct în șanț, unde era cioata unui copac. Impactul, care a avut loc în această dimineață (8 august) a distrus autoturismul pe dedesubt, dar l-a și ”ajutat” să se răstoarne. Partea din față a fost turtită, parbrizul spart, iar bateria a ajuns pe locul șoferului. Martorii au sunat la 112 și la locul accidentului s-au dus pompierii de la descarcerare, polițiștii rutieri și două ambulanțe SMURD.

Imediat după producerea accidentului, adjunctul comandantului Detașamentului de pompieri Târgu Neamț a trecut prin zonă”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Căpitanul Bogdan Apetroaie, care venea la ședință, la Piatra-Neamț, a oprit și a scos din mașină femeia, care avea un traumatism puternic la un braț. Bărbatul, și el conștient, a fost diagnosticat inițial tot cu traumatisme și transportat la spital”.

Ambii ocupanți ai autoturismului au în jur de 63 de ani și, cel mai probabil, se duceau spre casă. Un șofer care era în spatele lor a declarat că mașina a intrat pe contrasens pur și simplu, iar bărbatul de la volan n-a frânat. Este posibil să fi adormit, însă acest lucru va fi stabilit după finalizarea cercetărilor de la fața locului. (C.M.)

Articolul precedentTitularizare 2016: Se împarte ”mărunțișul”
Articolul următorCopil neatent accidentat la Vârfu Câmpului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.