Şoric a ratat şi a şasea oară profesia de avocat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAfişarea rezultatelor examenului de primire în profesia de avocat n-a fost motiv de bucurie pentru Aurelian Vasea Şoric, fostul şef al Poliţiei Neamţ. Candidat pentru a şasea oară, Şoric a fost respins şi anul acesta, când a obţinut 48 de puncte la materiile de examen (cel mai mult a fost punctat la organizarea profesiei – 15, şi cel mai puţin la drept civil -5). Cu siguranţă că examenul a fost dificil pentru că din toţi cei 19 candidaţi pentru avocaţi definitivi, care au dat examenul la centrul din Iaşi, unul singur a fost admis: Marcel Zota, cu 76 de puncte.
Revenind la fostul şef al poliţiei, anul trecut el a fost respins cu 50 de puncte, iar la precedentele încercări a obţinut notele finale 4,34 (2011), 5,65 (2012), 6,16 (2013) şi 4 curat în 2014.
Şi pentru avocaţii stagiari examenul a fost o serioasă piatră de încercare. Din cei 274 de candidaţi, care au susţinut examenul la Iaşi, au fost admişi doar 41, iar dintre aceștia niciunul pentru Baroul Neamț.
(C.M.)

Articolul precedentNaţionala feminină de volei aşteptată la Piatra Neamţ
Articolul următorLaurenţiu Leoreanu, optimist: „În Roman nu cred că mai există șomaj!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.