Sora Sulfinei Barbu în CL Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În ședința de Consiliu Local de ieri, a fost validată pentru mandatul de consilier Maria Vrânceanu, cea care l-a înlocuit pe Ioan Bâtfoi (PDL). Ea a mai deținut un mandat în perioada 2008-2012, tot din partea PDL.

Maria Vrânceanu, sora mai mică a Sulfinei Barbu, a declarat: „Eu sunt o persoană activă care dorește să sprijine proiectele benefice și utile orașului Târgu-Neamț. O să vin și cu inițiative. Atunci când va fi nevoie, dacă va fi nevoie, categoric voi face și opoziție constructivă”.

Maria Vrânceanu are 38 de ani, este șefa stației Lukoil din Târgu-Neamț, a mai fost consilier local în perioada 2008-2012 din partea PDL și mai este cunoscută și prin faptul că este sora Sulfinei Barbu. O altă femeie consilier local din Târgu-Neamț, și ultima de altfel, este Mihaela Marian de la PSD, aflată la primul său mandat. (C.T.S.)

Articolul precedentVideoconferinţa cu Nicolăescu naşte patimi
Articolul următorUn Wesson „rătăcit”

1 COMENTARIU

  1. Ce ar fi d-lor ziaristi sa o numim pur si simplu d-na Vrinceanu Maria,nu mereu sa ii spuneti sora Sulfinei Barbu?Haideti sa lasam deoparte ipocrizia,ura si sa o vedeti pe ea,pe d-na Vrinceanu asa cum este,cu bune,cu rele cu toata pasiunea pe care o pune in tot ceea ce face!!!!multumesc

Comments are closed.