0:00

Soluții pentru Drupo, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Drupo, societatea CJ Neamț trece prin momente dificile, mai ales după ce preconizata mărire de capital social votată de consilierii județeni ar putea să fie încadrată ca fiind ajutor de stat.

Ciprian Șerban, președintele PP-DD Neamț și membru în AGA, ne-a declarat că s-a făcut un prim pas în căutarea soluțiilor de redresare: ”AGA a dat o hotărâre prin care directorul societății este împuternicit să întocmească un program pentru realizarea obiectului de activitate pe perioada 2014- 2015. Este vorba despre un plan care să țină cont de lucrările deja contractate, să țină cont de necesitatea de achiziționare de utilaje noi, de plata împrumuturilor către furnizori și bănci. Termenul pentru întocmirea planului este finalul lumii martie. În funcție de ce ne va prezenta directorul societății, vom analiza și vom vedea cum se poate armoniza acest plan cu dorințele plenului CJ și ale executivului. Voi merge personal la președintele CJ, dl. Culiță Tărâță și sunt sigur că vom găsi o soluție pentru salvarea și dezvoltarea societății”.

Pentru Drupo este vitală o decizie rapidă și eficientă, în condițiile în care unii creditori dădeau semne de nerăbdare. (V.B.)

Articolul precedentAcordul de asociere cu Harghita, aproape de materializare
Articolul următorPrimarul Romanului, îngrijorat de deciziile Rusiei