În sfârșit primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi. Fashionistele pot renunța la îmbrăcămintea groasă, care devenise deja sufocantă. Reînnoiesc garderoba colecțiile de treninguri, tricouri, salopete, cardigane, bluze, rochițe, dar și alte articole de îmbrăcăminte ce aduc un aer reîmprospătant și în viața purtătoarelor.

Bobomoda, magazin specializat în piese de vestimentație pentru femei, a lansat deja mult așteptatele colecții de primăvară și au dat startul la comenzi. Astfel, oricine dorește să se evidențieze prin ținute cu stil, are ocazia de a alcătui outfit-uri fără egal, cu ajutorul soluțiilor propuse pe bobomoda.ro. Acestea sunt dedicate tuturor femeilor, indiferent de vârstă, înălțime, forma corpului, dimensiuni sau preferințe în materie de design, culori, stiluri.

Soluțiile BOBOMODA – ideale pentru a întâmpina primăvara cu stil

Vestea bună pe care o aduc diversele colecții de îmbrăcăminte ale acestui magazin online este că se încadrează cu succes în tiparele de calitate, dar și în trendurile de actualitate.

Salopetele

Fără doar și poate îndrăgite de publicul larg, acestea constituie idei de vestimentație nemaipomenite în diverse ocazii: petreceri cocktail, ieșiri în oraș, petreceri casual, dar și la locul de muncă. Oricând există dorința de a adopta o ținută lejeră, dar totodată elegantă și feminină, aceste articole se pliază cu succes pe orice siluetă, evidențiind trăsăturile frumoase ale corpului.

Se găsesc în acest sens pe Bobomoda.ro salopete versatile pentru adeptele stilului elegant, casual și chiar sport. Atât sub culori clasice, cât și sub diverse nuanțe de ies din linia paletei cromatice standard reprezintă opțiuni pentru ținute de actualitate. În funcție de preferințe, fiecare se poate orienta după gama extinsă de modele de pe site, alegând mărimea corespunzătoate de fiecare dată pentru ca hainele să se plieze perfect până în cel mai mic detaliu.

Rochiile

Piese vestimentare dedicate exclusiv reprezentantelor feminine, rochiile vin ca o completare cu stil a garderobei. Acestea constituie o soluție de vestimentare în orice vreme, indiferent de trăsăturile corpului. Evazate sau mulate, lungi, scurte sau medii, sunt ținutele cu care o femeie nu are cum să dea greș. Mai ales atunci când optează pentru modelul ce îi evidențiază cu clasă părțile bine proporționate ale corpului, o femeie reușește să se facă remarcată în orice situație. Pot alege cele interesate din varietatea de rochii office, casual, respectiv elegante, disponibile pe bobomoda.ro. Atât cele confecționate din materialele cel mai frecvent căutate, cât și cele vaporoase sunt opțiuni de actualitate, ce aduc acel plus de confort în îmbrăcăminte.

Pantalonii

Spre deosebire de primăvara trecută, acum sunt încurajate ținutele ce includ piese cât mai expresive. Asta înseamnă că indiferent de context, culorile deschise reprezintă o opțiune, aducând acel aer reîmprospătant care se cere după o iarnă îndelungă și friguroasă. Modelele din material plin si elastic sunt favoritele în această primăvară pentru că oferă flexibilitate, comoditate și o estetică de durată.

Desigur, nici blugii clasici nu ies din tendințe, aceștia fiind de asemenea o opțiune valabilă în această primăvară. Nuanțele sunt mai puțin relevante – se acceptă orice, atât timp cât combinația de culori cu celelalte piese vestimentare nu depășește linia bunului gust.

Cele care doresc să iasă din tipare se pot orienta pentru acele modele de jeansi ce sunt decorate cu diverse detalii, respectiv cu motive florale.

Cardiganele și poncho-urile

Desigur că nu trebuie să uităm nici de acele zile ploioase de primăvară, în care temperaturile sunt o idee mai scăzută. Este de preferat purtarea unor piese vestimentare de acest tip pentru a oferi corpului protecția necesară – cel mai ușor se prind răcelile în acestă perioadă.

În modele colorate sau în tonuri discrete, acestea pot fi introduse în aproape orice ținută de primăvară. Pe bobomoda.ro găsesc cele interesate soluții diverse – simple, cu franjuri etc.

Bluze tip ie

Rămân un trend de actualitate acele bluzițe și cămăși de tip ie, respectiv decorate cu motive tradiționale diverse. Clasicul alb este și în acest an o opțiune preferată de doamne și domnișoare, însă nici puterea de expresivitate a negrului sau a culorii roz somon nu este de subestimat. Detaliile reprezentante de șnur completează cu eleganță imaginea feminină, la fel fiind și în cazul broderiilor aplicate.

Lista de exemple poate astfel continua pentru că trendurile din această primăvară permit o lejeritate de remarcat. Cele interesate găsesc însă soluții complete la prețuri rentabile pe bobomoda.ro.

Articolul precedentDSP Neamț nu a primit circulara pentru sporuri de la Ministerul Sănătății
Articolul următorTaximetriștii vor din nou preț maximal pe kilometru: 3,7 lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.