Ieri, 21 martie, colectivul Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț, condus de comisarul Narcis Benchici, a organizat o competiție caritabilă, la care au participat polițiști din structurile județene ale Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (lucrători din județele Iași, Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui și Neamț). În total au fost cam 100 de participanți, iar meciul de fotbal a fost câștigat chiar de organizatori.

Partea emoționantă a fost festivitatea de premiere, la care au luat parte soția (încadrată între timp în Poliție) și cei doi copii ai lui Sorin Vezeteu – polițiștul înjunghiat, în vara anului trecut, pe peronul Gării Burdujeni din Suceava (AICI, AICI, AICI şi AICI).

Familia a primit un portret, in memoriam, de-al lui Sorin Vezeteu, realizat de profesorul Sorin Ploscaru, un banner și suma de 6.000 de lei strânsă de la participanți. Atât pe spatele tabloului, cât și pe banner, polițiștii au scris mesaje prin care și-au exprimat regretul față de dispariția bruscă și nemeritată a lui Sorin Vezeteu, cât și susținerea față de familia sa. De asemenea, au fost acordate premii pentru câştigătorii competiției sportive, toate în memoria lui Sorin Vezeteu. (C.M.)

Articolul precedentS-a aruncat în râu, după o ceartă cu soțul
Articolul următorConfiscare record de lemn în valoare de 1,2 milioane lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa te odihneasca in pace CAMARADE !! Sanatate familiei si putere de a trece peste aceste clipe grele !! Felicitari colegilor politisti care au organizat acest eveniment !! Asta inseamna solidaritatea, camaraderia si respectul fata de meserie !! Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti !!

Comments are closed.