O femeie, în vârstă de 33 de ani, din Bicaz Chei, a plecat de-acasă, miercuri (21 martie) noapte, după o ceartă cu soțul, amenințând că se sinucide, în fața copiilor. Bărbatul a sunat la 112, la ora 21:20 și a anunțat că, în urma unui scandal în familie, soția a plecat de-acasă numai în tricou și șosete, spunând că vrea să se sinucidă și că pleacă s-o caute.

Căutările au fost făcute de două echipaje de pompieri militari cu autospeciala de primă intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor care au plecat de la Piatra Neamț. Din comunele Bicaz Chei și Bicazu Ardelean au pornit în căutarea femeii 25 de pompieri voluntari de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență. Forțele de intervenție au „periat” zona dinspre Bicaz Chei spre Bicazu Ardelean și dinspre Bicazu Ardelean spre Bicaz Chei. Două ore mai târziu, angajații de la benzinăria din Țepeșeni (comuna Bicazu Ardelean) au sunat la 112 și au anunțat că este o femeie căzută în râul Bicaz. Era îmbrăcată doar în tricou.

„În urma solicitării de la ora 23:15,  s-a deplasat un echipaj cu asistent medical care a găsit o persoană de sex feminin, în vârstă de 33 de ani, în stop cardio-respirator prin înec și șoc hipotermic. Echipajul EPA a cerut sprijinul unui echipaj de ambulanță și a fost trimis un echipaj cu asistent medical, care a preluat victima în curs de resuscitare și a transportat-o la Centrul de Primire a Urgențelor de la Spitalul Bicaz”, ne-a declarat asistenta șefă Mihaela Olaru, din cadrul Serviciului de Ambulanță Neamț.

Femeia a mers pe jos vreo 6 kilometri până s-a aruncat în râu. N-a mai putut fi salvată, eforturile medicilor rămânând fără răspuns. (C.I.)

Articolul precedent„Familie și societate” – simpozion dedicat valorilor morale, la Piatra-Neamț
Articolul următorSOLIDARITATE Competiție caritabilă în memoria polițistului înjunghiat în gară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.