Şoferul care făcea drifturi în intersecţie la Roznov a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiContestaţia procurorilor, care n-au fost de acord cu lăsarea în libertate a lui Georgian Irimia (25 de ani) din Roznov, a fost judecată, în dimineaţa de 2 noiembrie, la Tribunalul Neamţ. Magistraţii au decis să-l trimită după gratii pe tânăr pentru 30 de zile, sub acuzaţia de ultraj.

Georgian Irimia a fost oprit de poliţiştii din Roznov, pentru control, în dimineaţa de 24 octombrie, la ora 5,30, când făcea drifturi într-o intersecţie „punând în pericol participanţii la trafic”, după cum a fost relatat incidentul de Biroul de presă al Poliţiei Neamţ. Foarte supărat că a fost oprit, Irimia a refuzat să sufle în etilotest, deşi mirosea puternic a alcool, a refuzat, de asemenea, să-i fie recoltat sânge, în schimb a înjurat tot timpul poliţiştii şi i-a ameninţat cu moartea, iar pe unul dintre ei l-a lovit. Când l-au verificat în baza de date, agenţii au avut surpriza să constate că avea permisul anulat. Peste toate, Georgian Irimia are la activ o condamnare, din 2010, de un an de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la furt calificat, şi o alta, din 2013, de 3 ani, pentru conducere în stare de ebrietate. Însă, la fel ca mulţi alţii, care sunt zmei în libertate şi mieluşei după gratii, a reuşit să se elibereze condiţionat cu 400 de zile înainte de termen. Şi, din nou băut şi cu permisul anulat, s-a „distrat” puţin în intersecţie. A scăpat la judecătorie, dar n-a mai avut noroc la tribunal, unde magistraţii chiar nu au fost de acord cu felul lui de a-şi înţelege drepturile de cetăţean.

Pe de altă parte, Georgian Irimia este, la rându-i, victimă în două dosare penale, aflate în cercetare la Poliţia Roznov, unul fiind aproape gata pentru a fi trimis la parchet, după cum a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. Prietenii lui, însă, văd altfel lucrurile şi ne-au trimis un mail la redacţie, din care spicuim, respectând întocmai ortografia autorului: „Pt. Toate aceste fapte sa platit prin executarea pedepsei dar ne intrebam unde ati fost atunci cand cel invocat de dumneavoastra a fost tait in zona gatului si Politia Roznov a reusit sa dea neanceperea urmaririi penale pt. Agresori,dar cand autoturismul a fost distrus de o echipa formata din lideri Pdl Roznov mai exact de vicele primar si lovit cu bestialitate ce sa facut cu certificatele medico legale de la acea vreme,cum de sa dat distrugere de bunuri dar cu autor necunoscut in conditiile in care partea vatamata a mentionat cine a savarsit infractiunea,dar pt. Dosarul de acum 4 luni cand in plina strada a fost lovit de 4 persoane si dosarul zace ascuns in sertarele Politiei Roznov facanduse tot felul de jocuri pt. A se inchide frumos, de ce nu relatati de dosarul celui care a provocat acest scandal si anume politistul local care la randul lui detine dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului,de ce nu relatati despre loviturile primite sau mai exact despre bataia care sa administrat celui in cauza la sediul politiei.Se va reveni si numerele de dosare ascunse de Politia Roznov pentru a fi legea egala pt. Toti,nu poti doar sa acuzi pe cineva care plateste si va plati pt. Faptele sale cand altii favorizeaza adevaratii infractori aranjand dosarele pt. Parchet cu solutii partinitoare”.

Cristina MIRCEA

 

Articolul precedentAccident mortal la Girov: spulberat de lângă căruţă
Articolul următorVești bune pentru pietreni: taxele locale „înghețate”, noi locuințe pentru tineri și pregătiri de iarnă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Doamna Bulgarea este in necunostinta de cauza sau omite unele aspecte,ce spune dansa spunea si Tablan Paul la plangerea facuta de numitul Georgian Irimia citat”ancheta este in curs de desfasurare si se efectueaA cercetari de catre Politia Roznov” Pana aici este clar doar ca dosarul in care vicele primar cu echipa sa au vrut sa iarunce de pe podul bistrita si au umblat cu batele pe strada distrugand autoturismul ( vezi foto la acea vreme agent C.Gelu) sa dispus nanceperea urmariri penale .De ce? Al doilea dosar in care Irimia a fost taiat la gat ,a fost „bine” instrumentat si anume ca martorul ce se afla la masa cu vitcima a foat audiata dupa 1 an de catre agentul S. Constatin.. Politia Roznov asxunde infracorii lor? Al treilea dosar de care doamna Bulgarea a uitat eate acela in care imediat dupa eliberare „marele infractor Irimia” a fost fortat sa recidiveze: lovit cu pumnii in fata,tarat pe jos de catre 4 persoane ,unul din ei fiind chiar locotenentul terenurilor publice din Roznov (in trecut condamnat pt. Omor) „infractorul Irimia ” nu a recodivat ,a stat cuminte si a plecat la o toaleta pt. A se spala dar surpriza a fost cand agresoroii au intrat in local si au precizat” Sa facem sex cu el” dar cu alte cuvinte . O fi normal,nu o fi dar pt. Toate cazurile era necesar propunerea de arestare preventiva si mai mui mult un sef al Politiei Roznov la trimis acasa pe Irimia cand acesta a vrut sa depuna certificatul medico legal,apoi i- a fost luat si cand acesta la cerut inapoi nu i aa mai dat. Luati legatura cu familia pt. Ca in situatia data e posibil sa avem alte surprize . Transmit ca atat lui Buzoianu cat si lui Irimia (alti 2 vor urma)ambii fiind in comflicte cu politicul corupt din Roznov ,cel dintai implicat Vizibil in campanii electorale li s-a transmis :”veti ajunge la puscarie,indiferent cum” Asta este politia Roznov care are caietul deschis in Chintinici si posibil ,la mai marii Roznovului. Ce ziceti? Contrazice cineva?

Comments are closed.