0:00

Șoferul care a rănit grav un pieton și a plecat de la locul accidentului, a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBărbatul de 47 de ani, din județul Suceava, care a acroșat cu mașina un pieton și l-a lăsat să agonizeze pe marginea drumului, a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Roman, măsura privativă de libertate fiind valabilă până la 7 ianuarie 2024.

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 2904/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. (2) C.pr.pen. şi art. 225, 226 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului B. P., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, prevăzută de art. 338 alin. (1) C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.12.2023 şi până la data de 07.01.2024, inclusiv”, conform instanței. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Neamț.

Fapta a avut loc pe 6 decembrie, în localitatea Secuienii Noi, când un localnic de 53 de ani, a fost lovit de un ansamblu de vehicule, șoferul continuându-și drumul. Victima a fost găsită în stare gravă și a decedat a doua zi pe patul de spital. Pe 7 decembrie, șoferul vinovat a fost identificat, fiind găsit la un depozit logistic din Suceava (amănunte aici).

(G.S.)

Articolul precedentExpoziție de icoane pe sticlă, la Biblioteca Neamț
Articolul următorAccident cu două victime la Tașca
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.