0:00

Un bărbat de 53 de ani, din localitatea Secuieni, și-a pierdut viața în mod tragic cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă. Pieton fiind, a fost acroșat de un ansamblu de vehicule. Șoferul implicat în evenimentul rutier fatal nu a oprit să vadă în ce stare este victima, și-a continuat drumul, fiind găsit abia în ziua următoare. Totul a ajuns la urechile oamenilor legii pe 6 decembrie. În jurul orei 18:42, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost anunțați că pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi, se află o persoană căzută pe partea carosabilă, posibil victima unui eveniment rutier.

Accident cu fugă de la locul faptei: victima a decedat, iar șoferul a fost găsit a doua zi, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Secuienii Noi. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, iar la data de 7 decembrie a.c., cadrele medicale au declarat decesul acestuia”, anunță IPJ Neamț. În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în accident a fost implicat un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava. Acesta a fost găsit a doua zi, la un depozit logistic din localitatea menționată. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acum este cercetat penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. (G.S.)

Articolul precedentNeamț. Verificări la constructori: inspectorii de muncă au găsit numeroase nereguli
Articolul următorComunicat de presă. Primăria Piatra-Neamț, decizie privind eliminarea separatoarele de trafic de pe Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.